ادو پرفیوم مردانه من این بلک بولگاری
6.900.000 تومان
ادو پرفیوم مردانه من وود اسنس بولگاری
7.100.000 تومان
- خانواده بویایی: چوبی
- نت های بالایی:مرکبات، برگ گشنیز و پوست لیمو
- نت های میانی: سدر، وتیور و سرو
- نت های پایه: بنزوئین
ناموجود
شناسه محصول:
product_digi11689
دسته: عطر و ادکلن, مردانه
برچسب: Bvlgari Man Wood Essence عطر بولگاری من وود اسنس, ادو پرفیوم مردانه بولگاری مدل Man Wood Essence حجم 100
توضیحات
ادو پرفیوم مردانه من وود اسنس بولگاری محصولی جدید از شرکت ایتالیایی بولگاری است که در سال 2018 میلادی به بازار عطر بین المللی عرضه گردید، ادکلنی که به وسیله عطرسازی معروف و مشهور به نام سوفی لبِی طراحی گردید.
این محصول از گروه عطری SPLENDIDA BVLGARI تولید شده است، مجموعه ای با سه عطر به نام های Splendida Iris d’Or ، Splendida Jasmin Noir Splendida Rose Rose ، عطرهایی با رایحه گلی منحصر به فرد.
ادو پرفیوم مردانه من وود اسنس بولگاری نماد عظمت و زیبایی است، عطری گرانبها و ناب با رایجه های گلی، محصولی که نت بالایی آن با روایح گیاهی شروع می شود و در ادامه با بوی دلپذیر میموسا و گل بنفشه همراه میشود.
توضیحات تکمیلی
| مناسب |
آقایان |
|---|---|
| حجم |
100میلی لیتر |
| فصل |
بهار ,پاییز ,تابستان ,زمستان |
| سال ساخت |
2018 |
| طعم رایحه |
ملایم |
| کشور سازنده |
ایتالیا |
| برند |
BVLGARI |

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.